Despre noi

Despre noi

Datorită parteneriatelor strategice din domeniul producției de scări de interior, echipa ESCALIS a reușit să iși asigure succesul realizând lucrări de excepție, asistând clienții încă din faza de proiectare și până la montarea și decorarea interiorului.

Consultanta în alegerea scărilor raportată la bugetul alocat, precum și identificarea soluțiilor optime adaptate fiecărui client fac parte din etapele cele mai importante în alegerea scărilor de interior, etapă căreia echipa ESCALIS îi acordă o atenție deosebită.

Experiența în proiectarea scărilor în funcție de spațiul disponibil, precum și montajul scărilor pe o perioada de peste 5 ani a venit în întâmpinarea multor clienți din întreaga țară, clienți cărora le mulțumim pentru încrederea acordată.

Despre scariDespre scări

Scările de interior reprezintă o componentă importantă atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic, fiind necesară o atenție deosebită în alegerea structurii și a modelului de scară.

Alegerea scărilor de interior trebuie raportată la spațiul disponibil existent astfel încât să asigure o urcare și coborâre ușoară, atât persoanelor de vârsta a treia cât și copiilor. În alegerea scărilor de interior putem opta între cele trei mari categorii de scări: scări de beton, scări cu structură de metal și scări cu structură de lemn.

Scările de beton au avantajul unei durități și rigidități pe care nu o putem contesta, însă recomandăm a fi placate cu trepte din esențe de lemn precum fag, stejar, această placare oferind un design plăcut.

Scările cu structură de metal dau o notă distinctă interiorului, remarcându-se prin combinația de culori și esențele de lemn disponibile.

Scările cu structură de lemn potrivite oricarui interior, redau căldura căminului prin multitudinea de opțiuni privind modelul de scară, cât și a diferitelor tipuri de balustradă.

Toate aceste scări și în special scările la comandă ne recomandă în continuare potențialilor clienți.